"Fietsevent" @Ikaros

3 oktober 2019

Op 12 september 2019 organiseerde VOKA in samenwerking met Befimmo en andere partners een infosessie betreffende fietsoplossingen voor bedrijven. Het event vond plaats in het gebouw Ikaros in Zaventem.

Fietsen naar het werk heeft alleen maar voordelen. Het is beter voor het milieu, leidt tot minder files en is goed voor onze mentale en fysieke gezondheid.

Hoe een fietsvriendelijk beleid uitwerken voor je werknemers en hen dat extra duwtje in de rug geven om met de fiets naar het werk te komen?

Dat kwamen de deelnemende bedrijven tijdens deze praktijkgerichte infosessie te weten.

Emilie Delacroix (Head of CSR & Innovation – Befimmo) en Bart Simaey (Senior Contract Manager – Befimmo) presenteerden het mobiliteitsbeleid van Befimmo zowel voor haar eigen werknemers als voor de gebruikers van haar gebouwen.

Na de presentatie konden de deelnemers genieten van een  lekkere lunch bereid door het Ikaros-restaurant. De deelnemers maakten tijdens de lunch ook kennis met verschillende mobiliteitsoplossingen van de aanwezige standhouders (zoals Ahooga, Silversquare en nog vele andere). Vervolgens konden de deelnemers enkele van deze innovatieve oplossingen, zoals steps en (elektrische) fietsen, in de praktijk uittesten.

Bekijk hieronder enkele foto’s van deze interessante voormiddag!